To pray or not to pray

I’m certainly not an ateist. But I have difficulty seeing the benefits of God. I mean, you don’t know, if God exist. The neighbour Bertil though, he exist (just as an example). Let’s play with a thought that you pray to Bertil, doesn’t that fill exactly the same function as if you pray to God? With that little difference that you really know that Bertil exist. There could be a little problem if not even Bertil gives you any answer. That’s not good either. I have some problmes to pray to something that not possibly exist. And, maybe why you should pray, at all…?


 Jag är absolut inte ateist men har svårt att se nyttan med Gud. Eftersom ingen faktiskt vet om han finns. Grannen Bertil finns ju däremot (som exempel bara). Om man nu leker med tanken att man ber till Bertil, fyller inte det exakt samma funktion som att man ber till Gud…??? Bara det att man vet att Bertil finns. Problemet är kanske att Bertil inte heller svarar. Det blir ju inte så bra det heller. Jag har lite problem med det där att be till något som eventuellt inte finns. Och kanske det där med varför man ska be över huvud taget?…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.