Rättsstatens dödgrävare

Du som trött-röstar på SD. Läs detta!!! Du som säger att du inte är rasist, nazist, antisemit eller homofob, du som säger att du ”bara röstar” på Sverigedemokraterna.

”Det är därför minst sagt ledsamt att konstatera att andra debattörer som moderaternas Johan Forsell och de så kallade Kristdemokraternas Ebba Busch-Thor och Sara Skyttedal, som eljest är snabba på sociala medier att med batong-och blåljusretorik beklaga regeringens senfärdighet, denna gång är så tysta. Inte ett ord till rättsstatens försvar.”

Om du inte studerat historien så att du vet FÖRHISTORIEN till Hitlers övertagande av Tyskland. Det är dags att studera nu. Eller ska du komma sen när det är för sent, och svamla om att ”jag visste inte, hade ingen aaaaning…” ???

Det är oerhört enkelt att stoppa en röstsedel i ett av kuverten. För lätt.

Engagera dig NU så att du kan säga att du VET vad du gör. Att du verkligen vill ha det du röstar på. Innan det är för sent!!

https://www.magasinetparagraf.se/nyheter/kronikor/196438-rattsstatens-dodgravare/

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *