CV

Jag är mångsidig och gillar utmaningar. Och lite lagom med äventyr. 56 år. Ser mig själv som en entreprenör, med en inre drivkraft att utveckla saker, se möjligheter och komma med nya idéer och förslag. Har mycket energi och god vilja. Är alltid nyfiken av mig, positiv, vaken och kreativ.

Som person är jag öppen och social, med lagom mycket självdistans, bjuder gärna på mig själv, och har gott om humor. Jag är ansvarstagande, ambitiös och noggrann, prestigelös och har en förmåga att lyssna in andra. Är riktigt bra på att organisera, liksom att administrera och representera.

Jag talar och skriver engelska flytande.

Att jobba för och med människor, är något som passar mig bra. Det har jag erfarenhet ifrån både som kyrkvaktmästare, vårdare och busschaufför. De senaste sju åren har jag jobbat som timanställd busschaufför. I Abisko körde jag omkring folk från hela världen, som kom för att se norrskenet. Interaktionen med gäster/kunder och medarbetare, är en viktig del i ett jobb för att jag ska trivas.

Jag är skribent, konstnär, maskinsnickare, hantverkare, sångare, musiker, och kompositör. Som snickare och hantverkare är jag van vid att hantera maskiner och verktyg, och kan snickra möbler bland annat. Jag gillar att måla och renovera – måla, tapetsera mm. Har grundläggande kunskaper inom el.