My music

- AmazIngrid

En del av mina låtar – kompositioner – finns på Soundcloud. Hoppas du stannar här några minuter för att lyssna!

Livet handlar ofta om tillfällen. Slumpen. Ödet. Eller vad man nu ska kalla det för. Jag hade en dröm om att bli dirigent, när jag var barn. Nu är jag dirigenten! Jag bara älskar att skapa musik. Basen. Melodin. Andrastämman i cellon… Eftersom jag spelar flera olika instrument kan jag och vet jag hur jag ska använda mig av dem när jag skapar musik. Jag har ett fint gehör och ”hör” stämmorna i i huvet. Att sätta ihop dem är som att skapa en målning. I toner.

iPhone 4. Där och då letade jag efter en app med ett piano, för att spela in en melodi jag inte ville glömma. Efter att ha testat flera stycken dök Garageband upp. Eftersom jag till dess mest jobbat med PC, hade jag inte jobbat med Garageband heller. Det var ett pilligt jobb att snickra ihop låtar på ett litet piano på en liten iPhone 4, men jag gjorde det, och på den vägen är det!

Some of my compositions are uploaded on Soundcloud. Hope you stay some minutes and listen!

I started to make my own compositions on my iPhone 4. I dont know if you remember how small that phone was! So, imagine how small the tangents was, on that little piano, on the Garageband app. But it was fun, and I really like to compose own music. Its mostly electronical music. One of my idols is Jean Michel Jarre…